VOOR verwijzingen

Onze diverse teams van gekwalificeerde professionals worden gemotiveerd door hun passie voor het verbeteren van levens en hun werkethiek. Afkomstig uit een reeks van velden, waaronder; zaken, herstel van afhankelijkheid, trauma, psychotherapie, genezing en fysiotherapie - we delen allemaal de wens om empathie, eerlijkheid en transparantie in onze professionele werkomgeving te brengen. Onze gezamenlijke visie is om genezing te vergemakkelijken, groei en positieve levensverandering te ondersteunen, en uiteindelijk cliënten in staat te stellen hun geest en lichaam te herstellen.

WAAROM NAAR ONS VERWIJZEN

Samen hebben we een uniek centrum gecreëerd, waar behandeling en zorg op maat wordt geboden. We streven ernaar de best mogelijke ondersteuning te bieden aan individuen en hun families die op zoek zijn naar blijvende levensverandering. Onze focus gaat verder dan duidelijke symptomen en problemen en naar de onderliggende problemen die onze klanten ervan weerhouden om echt herstel te ervaren. Met de hulp van enkele van de beste specialisten en experts in hun vakgebied, ontvangen onze klanten alleen de meest uitzonderlijke en professionele behandelingen.

PARTNER VOOR NAZORG

Door samen te werken, kunnen we je cliënt continue ondersteuning en behandeling bieden. Je krijgt de mogelijkheid om met ons samen te werken en een ideaal nazorg behandelingspakket te ontwerpen, dat een blijvende positieve verandering creëert. Als je blijvende medische of therapeutische ondersteuning nodig hebt, zal ons team beschikbaar zijn om je gespecialiseerde zorg te bieden op basis van het begrip dat ze hebben opgedaan tijdens hun tijd bij jou.

NEEM CONTACT OP


  Naam

  Telefoon

  E-Mail

  Land


  Vertel ons over jezelf en waarom je naar ons toe wilt komen

  Accreditations & Media

   
  Highlife
  abcMallorca
  AMF
  British Psychological Society
  Businesinsider
  COMIB
  COPAO
  DeluxeMallorca
  EMDR
  EPA
  FMH
  Focus
  ifaf
  Institut de terapia neural
  LuxuryLife
  MEG
  neuroCademy
  Neurocare
  OGVT
  pro mesotherapie
  ProSieben
  PsychologyToday
  PsychReg
  Red GDPS
  Sat1
  SEMES
  SFGU
  SMGP
  Somatic Experience
  ssaamp
  SSP
  TAA
  Taff
  Techtimes
  Views
  WPA