Begin een transformatieve reis van genezing en herstel in de ongeëvenaarde sereniteit en privacy van een superjacht, met integratie van medische zorg van wereldklasse en de baanbrekende “Blue Mind Theory” van de vooraanstaande wetenschapper Dr. Wallace J. Nichols. Deze theorie onderzoekt de diepgaande, positieve effecten van water op ons mentale, emotionele en fysieke welzijn, waardoor ons offshore-programma bij uitstek geschikt is om uw genezingsproces te ondersteunen.

Ons toegewijde team van professionals, bestaande uit artsen, psychologen, therapeuten en holistische beoefenaars, werkt nauw met u samen om een ​​revalidatieprogramma op maat te ontwikkelen. Dit programma is afgestemd op uw specifieke behoeften, gebaseerd op uw klinische beoordelingen en gezondheidsdoelen.

De Balance Luxury RehabClinic onderscheidt zich als een instelling met een medische vergunning en zorgt voor ongeëvenaarde normen van empathie, zorg en uitmuntendheid in de uitgebreide behandeling van verslaving en geestelijke gezondheidsproblemen. Ervaar dit niveau van diepgaande zorg binnen het comfort van een superjacht.

De voordelen van een blauwe geest

Hoe The Balance trauma behandelt met de helende kracht van het water.

“The clinical research is increasingly clear: water helps us reset and restore our bodies and minds. The Balance puts the science into practice, surrounding clients with water at every step of their healing journey.” – Dr. Wallace J. Nichols.

Genezing in harmonie met de natuur

Dompel jezelf onder in de therapeutische schoonheid van de oceaan. Onderzoek heeft de diepgaande positieve invloed van rustige omgevingen op de geestelijke gezondheid en de resultaten van het herstel van verslaving aangetoond. Hier vindt u ruimte voor diepe zelfreflectie en een gerichte benadering van genezing.

Luxe en comfort

Ontdek onze steeds groeiende vloot die een breed scala aan opties biedt om aan uw behoeften te voldoen, of het nu gaat om jachtgrootte, verblijfsduur of reisschema. Ons offshore-team is er om u te begeleiden bij het kiezen van de beste ervaring om uw genezingsreis te ondersteunen.

Programma’s op maat

Onze diensten zijn flexibel en komen tegemoet aan uw behoeften en voorkeuren. We bieden programma’s van verschillende duur, van een verblijf van een week tijdens uw residentiële behandeling tot een reis van een maand of langer. Onze exclusieve vloot jachten is geschikt voor alle voorkeuren en maten, en wordt voortdurend uitgebreid om de beste genezingservaringen voor onze klanten te bieden.

Afgestemd op uw behoeften

Mocht u de voorkeur geven aan een programma op uw eigen jacht of een specifieke setting, intensiteit of budget nodig hebben, dan zijn wij flexibel om aan uw wensen te voldoen. Neem contact met ons op voor individuele aanbevelingen en prijsaanbiedingen.

Bij The Balance Offshore bieden we niet alleen een programma aan, maar een transformerende reis om verwondering en opwinding voor het leven te vinden. Informeer vandaag nog om onze lijst met beschikbare schepen te zien en begin aan uw reis naar herstel.

Klaar om samen met ons aan je genezingsreis te beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op voor individuele aanbevelingen, prijsdetails en om onze lijst met beschikbare schepen te bekijken.

Yacht Offshore-programma

Ons offshore-behandelingsprogramma voor jachten kan puur op een jacht worden ontworpen of in combinatie met een villa aan zee of op het platteland in Mallorca. Het omvat de volgende uitgebreide behandelingen:

 • Uitgebreide medische check-up inclusief verdere externe gezondheidsbeoordelingen en controles
 • Uitgebreid psychiatrisch en psychologisch onderzoek en diagnose
 • Individuele mentale behandelingssessies door psychiaters, psychotherapeuten en psychologen
 • Onbeperkt intensief en op maat gemaakt tijdschema aangepast aan de wekelijkse behoeften
 • Heling van trauma en andere stressstoornissen (Somatic Experiencing, EMDR, Rolfing, …)
 • 24/7 Inwonende persoonlijke beheerder en medisch toezicht inclusief 24/7 verpleegkundige aanwezig
 • Biochemisch herstel Laboratoriumtesten om de biochemische onevenwichtigheid van een individu te bepalen
 • Een geïndividualiseerd en samengesteld vitamine-, mineralen- en voedingsprotocol voorschrijven, inclusief op maat gemaakte medische intraveneuze infusies en een op maat gemaakte supplementenvoorraad
 • Diverse complementaire therapieën (massages, yoga, personal training, paardentherapie, acupunctuur, beeldende therapie, muziektherapie en meer)
 • Neurofeedback om elektrochemische processen van de hersenen te trainen en te beheersen (kan helpen bij angst, depressie, verslaving, slaap, mentale prestaties, ADHD, …)
 • Transcraniële gelijkstroomstimulatie (tDCS) om hersencellen elektrisch te stimuleren en te activeren (kan helpen bij depressie, angst, bipolair, verslaving, OCS, Alzheimer, …)
 • Safe & Sound Protocol (SSP) gebaseerd op polyvagale therapie ter ondersteuning van trauma en PTSS-genezing
 • Behandelsessies voor koppels en gezinnen
 • Exclusieve gastvrijheid voor één klant en luxe privéwoning
 • Eigen voedingschef en persoonlijk dieetplan om gewichts- en gezondheidsproblemen aan te pakken met vers bereide maaltijden
 • Persoonlijke limousine en chauffeur
 • Vrijetijdsactiviteiten inbegrepen
 • Buiten dineren inbegrepen
 • 4 weken nazorg follow-up sessies
 • (kosten op aanvraag)

FAQs

Toelatingsteam

Ga voor meer informatie of vragen naar onze FAQ-sectie op onze website of neem rechtstreeks contact op met ons toelatingsteam. Neem vandaag nog contact met ons op om de volgende stap te zetten naar een evenwichtig en bevredigend leven.

Jil Moore

Linda Myburgh

Cynthia Nakhle