Onze tweedelijnszorg vertegenwoordigt de volgende fase in uw uitgebreide behandelingstraject en biedt doorlopende ondersteuning en begeleiding bij de overgang van primaire residentiële behandeling naar leven buiten onze instelling. Het speelt een cruciale rol in uw verdere herstel en overbrugt de kloof tussen de gestructureerde omgeving van residentiële zorg en de onafhankelijkheid van het dagelijks leven.

Wat is secundaire zorg?

Secundaire zorg is de tweede fase van een verslavings- of geestelijke gezondheidsbehandeling. Na het voltooien van de initiële, intensievere zorgperiode in de eerstelijns residentiële behandeling, biedt ons tweedelijns zorgprogramma een ondersteunende omgeving waar u uw genezing en groei kunt voortzetten. Hier ligt de focus op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling, het versterken van de vaardigheden die tijdens de eerstelijnszorg zijn geleerd en het ondersteunen van uw succesvolle terugkeer naar het dagelijks leven.

Pakketjes

Onze pakketten voor secundaire zorg omvatten gedeelde verblijfsaccommodaties met eten en huishoudelijke diensten. We handhaven een hoge standaard van comfort en luxe in onze faciliteiten, zodat u zelfs in gedeelde woonruimtes een comfortabele en gastvrije omgeving heeft om naar huis te bellen. Als onderdeel van het secundaire zorgprogramma heeft u de flexibiliteit om therapiesessies van ons poliklinische programma te boeken als dat nodig is. Deze gepersonaliseerde aanpak stelt u in staat uw voortdurende herstel af te stemmen op uw specifieke behoeften en doelen.

Locaties

Onze secundaire zorgfaciliteiten bevinden zich in Mallorca, Londen, Zürich en New York en bieden een vredige en serene omgeving die ideaal is voor voortdurende genezing en herstel.

FAQs

Toelatingsteam

Ga voor meer informatie of aanvullende vragen naar de sectie Veelgestelde vragen op onze website of neem rechtstreeks contact op met ons toelatingsteam.

Bij The Balance Luxury Rehab Clinic zijn we er om u bij elke stap te ondersteunen op uw reis naar een evenwichtig en vervuld leven. Je pad naar voortdurende genezing en groei gaat hier verder.

Jil Moore

Linda Myburgh

Cynthia Nakhle