We begrijpen dat het zoeken naar behandeling overweldigend kan zijn, en ons doel is om het toelatingsproces zo soepel en eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Hier is een stapsgewijze handleiding om u te helpen bij het navigeren op uw reis:

 1. Consultatie gesprek
  Begin door contact met ons op te nemen via telefoon, WhatsApp of om uw eerste consultatiegesprek in te plannen. Dit vertrouwelijke en vriendelijke gesprek stelt ons in staat u beter te leren kennen, uw unieke behoeften te begrijpen en de behandelingsopties te bespreken die voor u beschikbaar zijn.
 2. Programmadoelen definiëren
  Op basis van de inzichten die zijn opgedaan tijdens het consultatiegesprek, zullen we samenwerken om uw programmadoelen te definiëren. Ons ervaren team zal u begeleiden bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan dat aansluit bij uw specifieke behoeften, uitdagingen en ambities.
 3. Klinische beoordeling
  Om ervoor te zorgen dat ons behandelplan aansluit bij uw fysieke en mentale gezondheidstoestand, voeren we een uitgebreide klinische beoordeling uit. Deze beoordeling geeft ons een beter inzicht in uw algehele welzijn, waardoor we onze aanpak hierop kunnen afstemmen.
 4. Reisvoorbereiding
  Zodra uw programmadoelen en behandelplan zijn vastgesteld, zal ons toegewijde team u helpen met alle noodzakelijke reisvoorbereidingen. Of u nu lokaal bent of uit het buitenland komt, we doen er alles aan om u een naadloze reis naar onze kliniek te garanderen, zodat u zich kunt concentreren op uw genezing.
 5. Dag van de toelating
  Op de dag van uw opname heet ons zorgteam u van harte welkom in onze instelling. We zullen u door het benodigde papierwerk leiden, u kennis laten maken met onze ondersteunende gemeenschap en u helpen zich te vestigen, zodat u comfortabel en gerustgesteld kunt worden terwijl u aan uw genezingsreis begint.

Toelatingsteam

Ons toegewijde toelatingsteam bestaat uit ervaren professionals die hier zijn om u door elke fase van het proces te begeleiden. Ze begrijpen de uitdagingen waarmee u te maken kunt krijgen en doen er alles aan om uw overgang naar ons programma zo naadloos mogelijk te laten verlopen. Je kunt tijdens je hele reis vertrouwen op hun expertise, mededogen en ondersteuning.

Jil Moore

Linda Myburgh

Cynthia Nakhle

Bereik vandaag nog

De eerste stap zetten kan moeilijk zijn, maar we zijn er om te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw vertrouwelijke consultatie in te plannen. U kunt ons opnameteam bereiken via telefoon, WhatsApp of een belafspraak. We staan ​​klaar om u te helpen bij het starten van uw transformatieve reis naar een evenwichtig en vervullend leven.