Exclusieve en luxe revalidatie faciliteiten

Wonend in een prachtige omgeving, ervaar je wat het betekent om deel uit te maken van een veilige en gezonde omgeving. Onze instellingen voor intramurale geestelijke gezondheidszorg en alcohol- en drugsrehabilitatie faciliteiten zijn ontworpen om bezoekers de mogelijkheid te bieden zich veilig genoeg te voelen om openlijk te praten over de uitdagingen waarmee ze in hun leven worden geconfronteerd.

In tegenstelling tot traditionele revalidatiecentra, wordt je bij ons geaccepteerd, ongeacht je problemen, gedachten en verleden. Met de steun van ons team en anderen in het behandelprogramma, begin je de veranderingen aan te brengen die nodig zijn om een evenwichtig en zinvol leven te leiden.

Je hebt op alle locaties een inwonende counselor, die 24/7 bij je is, alsook een privékok.

 

Campo Gran - Finca One

Platteland Mallorca Rehab, Spanje

In onze Mallorca Rehab, is de residentie “Campo Gran Finca One” gelegen in een prachtig ruime en luxueuze landelijke omgeving op een perceel van 240.000 m2. Deze omgeving is gericht op diegenen die individuele retraites zoeken midden in de helende natuur.

 

 

 

Campo Gran - Finca Two

Platteland Mallorca Rehab, Spanje

In onze Mallorca Rehab, is de residentie “Campo Gran Finca Two” gelegen in een prachtig ruime en luxueuze landelijke omgeving op een perceel van 240.000 m2. Deze omgeving is gericht op diegenen die individuele retraites zoeken midden in de helende natuur.

Mar Azul Villa One

Zee-front Mallorca Rehab, Spanje

Een van onze moderne villa’s aan zee in onze Mallorca Rehab is de “Mar Azul Villa One”. Het is prachtig gelegen in de baai van Palma met uitzicht op de kust op een privé en rustige locatie. Ideaal om de kracht van de helende zee te ervaren.

Mar Azul Villa Two

Aan het strand Mallorca Rehab, Spanje

Een van onze moderne villa’s aan zee in onze Mallorca Rehab is de “Mar Azul Villa Two”. Het is prachtig gelegen in de baai van Palma aan het strand. Ideaal voor liefhebbers van de zee.

 

HEEFT U VRAGEN?

Laat uw contactgegevens achter en onze manager belt u terug


    Naam

    Telefoon

    E-Mail

    Land


    Vertel ons over jezelf en waarom je naar ons toe wilt komen