ZWITSERSE MEDISCHE EXPERTISE: ZÜRICH, MALLORCA, LONDEN, NEW YORK

VOOR verwijzingen

Onze diverse teams van gekwalificeerde professionals worden gemotiveerd door hun passie voor het verbeteren van levens en hun werkethiek. Afkomstig uit een reeks van velden, waaronder; zaken, herstel van afhankelijkheid, trauma, psychotherapie, genezing en fysiotherapie - we delen allemaal de wens om empathie, eerlijkheid en transparantie in onze professionele werkomgeving te brengen. Onze gezamenlijke visie is om genezing te vergemakkelijken, groei en positieve levensverandering te ondersteunen, en uiteindelijk cliënten in staat te stellen hun geest en lichaam te herstellen.

WAAROM NAAR ONS VERWIJZEN

Samen hebben we een uniek centrum gecreëerd, waar behandeling en zorg op maat wordt geboden. We streven ernaar de best mogelijke ondersteuning te bieden aan individuen en hun families die op zoek zijn naar blijvende levensverandering. Onze focus gaat verder dan duidelijke symptomen en problemen en naar de onderliggende problemen die onze klanten ervan weerhouden om echt herstel te ervaren. Met de hulp van enkele van de beste specialisten en experts in hun vakgebied, ontvangen onze klanten alleen de meest uitzonderlijke en professionele behandelingen.

PARTNER VOOR NAZORG

Door samen te werken, kunnen we je cliënt continue ondersteuning en behandeling bieden. Je krijgt de mogelijkheid om met ons samen te werken en een ideaal nazorg behandelingspakket te ontwerpen, dat een blijvende positieve verandering creëert. Als je blijvende medische of therapeutische ondersteuning nodig hebt, zal ons team beschikbaar zijn om je gespecialiseerde zorg te bieden op basis van het begrip dat ze hebben opgedaan tijdens hun tijd bij jou.

NEEM CONTACT OP

[contact-form-7 id="166"]

Accreditations & Media

 
Woman & Home
The Standard
The Stylist
The Times
Mirror UK
Cosmopolitan
Morgenpost
Mallorca Zeitung
Daily Mail
Guardian
Business Leader
Mallorca Magazin
Manager Magazin
National World
Marie Claire
Bloomberg
Express UK
Apartment Therapy
Dazed
Entrepreneur ME
Live Science
General Anzeiger
Metro UK
La Nacion
BBC
American Banker
Highlife
abcMallorca
AMF
British Psychological Society
Businesinsider
COMIB
COPAO
DeluxeMallorca
EMDR
EPA
FMH
Focus
ifaf
Institut de terapia neural
LuxuryLife
MEG
neuroCademy
Neurocare
OGVT
pro mesotherapie
ProSieben
PsychologyToday
PsychReg
Red GDPS
Sat1
SEMES
SFGU
SMGP
Somatic Experience
ssaamp
TAA
Taff
Techtimes
WPA