ZWITSERSE MEDISCHE EXPERTISE: MALLORCA, ZÜRICH, LONDEN, OFFSHORE

Luxe intramurale rehabilitatie faciliteiten voor geestelijke gezondheidszorg met exclusieve gastvrijheidsservices

Tijdens je verblijf bij THE BALANCE verblijf je in een privé en luxe omgeving. We streven ernaar om je volledig op je gemak te laten voelen door je te omringen met een overvloed aan natuur en ervoor te zorgen dat aan al je behoeften wordt voldaan.

Locaties die perfect zijn uitgekozen om je terug te trekken

DE BALANS - Het hart van de Middellandse Zee

Gelegen in de rustige landelijke regio van Mallorca, zal je niet alleen onze innovatieve geneeswijzen ervaren, maar zal je ook worden onderworpen aan de pure natuurlijke schoonheid. In Zwitserland ervaar je de kracht van meren en bergen en de Londense setting in het hart van Londen brengt levendige genezing.

Een privéwoning enkel en alleen voor jou

Luxe accommodatie faciliteit

Tijdens je verblijf bij THE BALANCE verblijf je in een van de twee prachtige omgevingen. We streven ernaar om je volledig op je gemak te laten voelen door je te omringen met een overvloed aan natuur en ervoor te zorgen dat aan al je behoeften wordt voldaan.

LEES VERDER
We beloven niet wat we niet kunnen waarmaken

Uitmuntendheid in gastvrijheid services

We zijn trots op onze eersteklas gastvrijheidsdiensten en zorgen ervoor dat aan al je behoeften wordt voldaan met gratie en efficiëntie.

LEES VERDER
Je welzijn met alle aspecten

Je privé holistische SPA

Heb je behoefte aan wat tijd om te rusten, te ontspannen en te verjongen? Profiteer van een privé spa, compleet met vijfsterren faciliteiten.

LEES VERDER
Je welzijn met alle aspecten

Privacy en discretie

We begrijpen dat het leven floreert in evenwicht. We weten dat volledig herstel zowel een verbinding als privacy vereist. Daarom zorgen we voor een ruimte die alleen van jou is, waarin je kunt ontspannen en contact kunt maken met jezelf.