Wie zijn wij bij THE BALANCE Luxury Rehab

Wij zijn een divers team van professionals met jarenlange ervaring op het gebied van verslavingszorg, geneeskunde, trauma, psychotherapie, healing en fysiotherapie. DE BALANS Luxury Rehab werd geïnspireerd door de schaarste aan professionele en oprechte behandelingszorg en ons team deelt de motivatie om meer kwaliteitsdiensten aan klanten over de hele wereld te bieden.

De leden van THE BALANCE Luxury Rehab hebben een wederzijds verlangen om empathie, eerlijkheid en compassie op de werkvloer te brengen. We hebben een collectieve visie om genezing te vergemakkelijken, positieve levensverandering teweeg te brengen en uiteindelijk klanten in staat te stellen verbinding te maken om hun hoogste dromen en doelen te bereiken.

We hebben een uniek retraiteprogramma ontworpen dat op maat gemaakte behandeling, zorg en ondersteuning biedt aan individuen en gezinnen die op zoek zijn naar een blijvende verandering in hun leven. Onze primaire focus is om uw onderliggende problemen aan te pakken, naast het behandelen van uw bestaande symptomen. Onze op maat gemaakte combinatie van behandelingen voor geest, lichaam en leven zal u helpen een bevredigender en gezonder leven te leiden.

THE BALANS Luxury Rehab is voor degenen die moe zijn geworden van hun huidige staat en willen bloeien en bloeien. Misschien voelt je leven onbevredigend, schadelijk of vermoeiend. Je voelt geen vreugde of vrede meer, en je gezondheid en welzijn lijden als gevolg daarvan. Je erkent dat er iets moet veranderen en je hebt hulp en begeleiding nodig om dit te bereiken.

Wij zijn van mening dat als u zich eenmaal inzet voor een positieve verandering in uw leven, dit onvermijdelijk wordt. We willen ervoor zorgen dat uw inzet en toewijding leiden tot aangename resultaten en verbeteringen en we bereiken dit met ons therapeutisch programma.

THE BALANCE Luxury Rehab fungeert als alternatief voor het 12-stappenprogramma en levert uitstekende resultaten door gedrag uit te dagen door middel van empathische en holistische behandelingen. We weten dat ieder mens anders is en ieder mens uniek is en we baseren onze behandelingen op de variabelen van het leven.

Onze programma’s zijn erop gericht u te helpen de eerste stappen te zetten op weg naar een zinvoller leven.

DE VISIE EN MISSIE VAN DE BALANCE

DE BALANS Luxury Rehab staat aan de top van uitgebreide behandelingen die zijn gericht op het aanpakken van de onderliggende oorzaken van levenscrises, emotionele en fysieke stoornissen en alle gezondheidsgerelateerde problemen.

Ons doel is om degenen die deze aandoeningen ervaren het nodige inzicht, hulpmiddelen en behandeling te geven om al deze pijnen en complicaties weg te gooien en een gelukkig en gezond leven te leiden.

We belichamen een: