Therapie is het meest cruciale onderdeel van genezing en herstel. Gekwalificeerde therapeuten kunnen een weg openen naar je kindertijd en verleden die cruciaal zijn in de ontwikkeling van elk individu.

Met behulp van de hulpmiddelen en technieken die door dit wetenschapsgebied worden geboden, kunnen ze de schade die uw hersenen hebben opgelopen en doorstaan, ongedaan maken en het mechanisme en het proces dat door trauma wordt onderschreven, vervangen door gezonde en adaptieve.

Therapie heeft en blijft mensen helpen hun donkerste en meest uitdagende dagen te overwinnen, waardoor ze een nieuwe kans krijgen op een gelukkig leven.

 

Cognitieve gedragstherapie (CGT)

CGT is een vorm van psychotherapie die werkt door onbewuste destructieve gedachten en processen in het bewuste rijk te brengen, zodat je ze kunt identificeren en elimineren. Het wordt veel gebruikt als een behandeling voor verschillende aandoeningen zoals angst, depressie en PTSS, en wordt beschouwd als de meest efficiënte vorm van therapie.

Schematherapie

Innovatieve psychotherapie, integratie van cognitieve therapie, gedragstherapie, objectrelaties en psychoanalyse. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld voor persoonlijkheidsstoornissen, chronische depressie en andere moeilijke individuele en koppelproblemen. Onlangs begonnen experts het te integreren met bewuste meditatie voor diegenen die een spirituele dimensie aan hun welzijn willen toevoegen.

Systeemtherapie

Deze benadering, algemeen bekend als gezinstherapie, werkt met personen die nauw verwant zijn. Het is bedoeld om gezinsleden aan te moedigen zich in elkaar in te leven en elkaars wensen en behoeften te leren begrijpen en waarderen. Systemische therapie heeft geholpen bij het creëren van een veilige omgeving voor herstel en genezing waar triggers minimaal zijn.

Op mindfulness gebaseerde stressvermindering (MBSR)

MSBR omvat mindfulness, lichaamsbewustzijn en yoga om mensen te helpen bij een reeks aandoeningen en levensproblemen die medisch moeilijk te behandelen zijn. Het kan helpen stress te verminderen, ontspanning aan te moedigen en de algehele kwaliteit van leven te verbeteren.

Dialectische gedragstherapie (DGT)

DGT is een vorm van gesprekstherapie. Gebaseerd op CGT en aangepast voor diegenen die intens reageren op emotionele situaties en ervaringen. Het wordt gebruikt om verschillende psychische problemen te behandelen, waaronder borderline persoonlijkheidsstoornis. Het richt zich op het identificeren van persoonlijke sterke punten om een ​​individu te helpen zich beter te voelen over zichzelf.

Emotie Gerichte Therapie (EGT)

EGT is meestal kortdurende therapie. Het is gebaseerd op de veronderstelling dat emoties verband houden met behoeften, dus als een individu zijn emoties verwerkt, kunnen ze problematische emotionele toestanden en interpersoonlijke relaties veranderen.

Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR)

EMDR wordt vaak gebruikt voor mensen die een trauma hebben meegemaakt. Het kan de manier veranderen waarop traumatische herinneringen in de hersenen worden opgeslagen, waardoor ze gemakkelijker te hanteren zijn en minder interfereren met het dagelijks leven.

Sociale competentietraining en levensvaardigheden

Dit programma is gericht op training die bedoeld is om iemands probleemoplossende vaardigheden, emotioneel begrip en sociale communicatie te verbeteren. Het bouwt voort op ons vermogen om het perspectief van een ander te lenen om van elkaars ervaringen te leren.

Coachen

Onze coachingprogramma's zijn ontworpen voor persoonlijke ontwikkeling en positieve levensverandering. Met de hulp van onze uitstekende life coaches, voel je je gemotiveerd en ondersteund om een ​​gezonde en bevredigende levensstijl te leiden.

Hypnotherapie

Het is bewezen dat hypnotherapie een verscheidenheid aan medische aandoeningen behandelt en wordt veel gebruikt in therapie. Door de patiënt in een diep ontspannen mentale toestand te brengen, kunnen we alles behandelen, van nicotine verslaving tot IBS.