Met behulp van geavanceerde technologie kunnen we de biologische patronen van je lichaam volgen, waardoor we waardevol inzicht krijgen in je gezondheid.

 

 

Biofeedback

Biofeedback kan je helpen controle te krijgen over onvrijwillige lichaamsfuncties (zoals hartslag, tbenutten emperatuur en bloeddruk). Door deze therapie kan je de kracht van je geest en meer bewust worden van wat er in je lichaam gebeurt, waardoor je meer controle krijgt over je gezondheid.

Neurofeedback

TMS is een magnetische methode die wordt gebruikt om kleine hersengebieden te stimuleren. Het wordt gebruikt voor verwondingen / aandoeningen die de gezichtszenuwen, hersenzenuwen en het ruggenmerg aantasten.

Hartslag Variabiliteit (HRV)

HRV is de variatie in tijd tussen elke hartslag. Het verwijst naar het vermogen van uw hart om gedurende de dag te veranderen, omdat het verandert afhankelijk van uw activiteiten en emoties. We meten dit om de efficiëntie van uw cardiovasculaire systeem te zien. Er zijn aanwijzingen dat een hogere HRV een langer en gezonder leven betekent.

Transcraniële magnetische stimulatie (TMS)

TMS is een magnetische methode die wordt gebruikt om kleine hersengebieden te stimuleren. Het wordt gebruikt voor verwondingen / aandoeningen van de gezichtszenuwen, hersenzenuwen en het ruggenmerg, maar er is geen bewijs dat het nuttig is voor de behandeling van depressie en neuropathische pijn.