ZWITSERSE MEDISCHE EXPERTISE: ZÜRICH, MALLORCA, LONDEN, NEW YORK

5-sterren gastvrijheidsservices

Als onderdeel van onze toegewijde aanpak bieden we een scala aan diensten van de hoogste kwaliteit. Tijdens je verblijf bij ons zullen we je de beste luxe bewijzen, waaronder een persoonlijke chef-kok, een 24-uurs conciërge, toegang tot een scala aan recreatieve activiteiten en nog veel meer.

Wij spreken van luxe gastvrijheid

Wij staan tot uw dienst

Tijdens je verblijf voorzien we je van vijf sterren, eten en drinken. Je kan er zeker van zijn dat al je wensen bij ons worden vervuld en verzorgd.

Privé Uitrusting

In je privéwoning krijg je heerlijke maaltijden vol smaak en voeding voorgeschoteld. Bovendien zorgt ons huishoudelijk personeel ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eten of andere problemen.

Maaltijdplan op maat door je privékok

Wij geloven dat het eten van de juiste voeding op het juiste moment essentieel is voor een optimale gezondheid. Zo ontwerpen we een op maat gemaakt maaltijdplan dat optimaal is voor je lichaam en geest. Met onze begeleiding ontdek je de kracht van gezond eten, waardoor je een staat van totaal welzijn bereikt.

24-uurs conciërge

Je wordt verzorgd en heeft toegang tot een 24-uurs conciërge. Deze conciërge kan je op elk moment van de dag of nacht helpen met al je vragen.

Vrijetijdsactiviteiten

We willen dat je verblijf zowel plezierig als transformerend is. Met dit in gedachten hebben we een reeks vrijetijdsactiviteiten voor je geselecteerd om van te genieten. Je kan kiezen uit wandelen, stadsbezoeken, naast een scala aan andere fysieke en toeristische ondernemingen. We willen dat je het landschap om je heen ervaart en net zoveel leert over Mallorca als je over jezelf leert.