ZWITSERSE MEDISCHE EXPERTISE: ZÜRICH, MALLORCA, LONDEN, NEW YORK

Naast ons uitgebreide aanbod aan mentale en holistische therapieën, heb je ook toegang tot onze complementaire therapieën. Je kunt genieten van een ontspannende massage of yogales, deelnemen aan een kunstles of wat quality time doorbrengen met de paarden.

 

Deze activiteiten zullen je vaardigheden ontwikkelen, stress verminderen en je geluk vergroten.

Acupunctuur

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese geneeswijze. Het werkt door de beoefenaar die ultrafijne naalden inbrengt in specifieke acupunctuurpunten, waardoor de vrije stroom van chi (energie) wordt hersteld om het evenwicht en de harmonie te herstellen.

Kunst therapie

Beeldende therapie is een vorm van psychotherapie die het medium kunst gebruikt als een vorm van communicatie en expressie. Door middel van kunst kunnen we emotionele problemen aanpakken door ze om te zetten in visuele media.

Hersentraining

Een eenvoudige maar krachtige manier om de hersenen aan te moedigen efficiënter te werken. Door te leren werken groepen neuronen - zenuwcellen in de hersenen - fysiek samen om problemen op te lossen. Hersentraining kan de meest effectieve manier zijn om strijd te overwinnen en het leervermogen te vergroten.

Paarden Ondersteunde therapie

Dieren hebben een aangeboren vermogen om menselijke emoties te lezen en zelfs te beïnvloeden. Paardentherapie brengt paarden en mensen samen in een omgeving die is ontworpen om emotionele groei en genezing te bevorderen.

Muziektherapie

Muziek is door de geschiedenis heen gebruikt om het welzijn te verbeteren en te behouden. Het mooie van muziektherapie is dat het non-verbaal is, waardoor de patiënt individuele doelen kan uitdrukken en bereiken door middel van muziek.

Verschillende massagetechnieken

Massage kan ontspannend en verjongend zijn en therapeutisch worden gebruikt, het kan de algehele gezondheid en het welzijn van een persoon verbeteren. Door aanraking en spier manipulatietechnieken is massagetherapie een effectieve manier om stress, pijn en spanning te verlichten.

Reflexologie

Reflexologie werkt door druk uit te oefenen op en te masseren op specifieke punten in de handen, voeten en oren. Het is gebaseerd op de theorie dat deze punten overeenkomen met verschillende delen van het lichaam. In die zin is het volledig onopvallend en heeft het toegang tot probleemgebieden zonder direct contact met hen.

Persoonlijke training

Persoonlijke training kan helpen om de balans van het lichaam te herstellen, het gevoel van eigenwaarde te vergroten en positieve verandering aan te moedigen. Wij geloven dat werken aan het fysieke lichaam ook zorgt voor een stabiele mindset. Met onze gespecialiseerde trainers leer je hoe je je doelen - fysiek, mentaal en emotioneel - opnieuw kan evalueren, verbeteren en bereiken.

Yoga

De combinatie van beweging en ademhaling kan helpen om de lichamelijkheid van het lichaam in balans te brengen, de geest te kalmeren en stress te verlichten. Yoga gebruikt adem om verbinding te maken met het huidige moment. Dit cultiveert ruimte tussen de realiteit en onze reactie, waardoor we kunnen kiezen hoe we met obstakels omgaan en eventuele problemen oplossen.

Spirituele begeleiding

Spirituele counseling richt zich op de problemen van de ziel, in plaats van de geest. Het gaat ervan uit dat het leven zich steeds verder uitbreidt, de wereld ziet als een complex mysterie en alle geloofssystemen verkent - universeel en persoonlijk. Door dit soort counseling kun je je eigen unieke, vloeiende relatie met het leven en alles om je heen opbouwen.