ZWITSERSE MEDISCHE EXPERTISE: MALLORCA, ZÜRICH, LONDEN, OFFSHORE

Exclusieve en luxe revalidatie faciliteiten

Wonend in een prachtige omgeving, ervaar je wat het betekent om deel uit te maken van een veilige en gezonde omgeving. Onze instellingen voor intramurale geestelijke gezondheidszorg en alcohol- en drugsrehabilitatie faciliteiten zijn ontworpen om bezoekers de mogelijkheid te bieden zich veilig genoeg te voelen om openlijk te praten over de uitdagingen waarmee ze in hun leven worden geconfronteerd.

In tegenstelling tot traditionele revalidatiecentra, wordt je bij ons geaccepteerd, ongeacht je problemen, gedachten en verleden. Met de steun van ons team en anderen in het behandelprogramma, begin je de veranderingen aan te brengen die nodig zijn om een evenwichtig en zinvol leven te leiden.

Je hebt op alle locaties een inwonende counselor, die 24/7 bij je is, alsook een privékok.

 

Campo Gran - Finca One

Platteland Mallorca Rehab, Spanje

In onze Mallorca Rehab, is de residentie “Campo Gran Finca One” gelegen in een prachtig ruime en luxueuze landelijke omgeving op een perceel van 240.000 m2. Deze omgeving is gericht op diegenen die individuele retraites zoeken midden in de helende natuur.

 

 

 

Campo Gran - Finca Two

Platteland Mallorca Rehab, Spanje

In onze Mallorca Rehab, is de residentie “Campo Gran Finca Two” gelegen in een prachtig ruime en luxueuze landelijke omgeving op een perceel van 240.000 m2. Deze omgeving is gericht op diegenen die individuele retraites zoeken midden in de helende natuur.

Finca Granada

Platteland Mallorca Rehab, Spanje

Een mooi en ruim toevluchtsoord in het hart van de natuur, dat een rustgevende en luxueuze ervaring biedt.

 

 

Villa aan zee

Neem contact met ons op voor opties

Een ervaring met uitzicht op de kust op een rustige en privélocatie, onze Sea Front Villa is de perfecte plek voor een vredig en genezend toevluchtsoord. Neem voor vragen en mogelijkheden contact met ons op.

Luxe jacht

Geniet van het meest kalmerende, vredige en luxueuze toevluchtsoord op een privéjacht met onze eersteklas therapeuten.