ZWITSERSE MEDISCHE EXPERTISE: MALLORCA, ZÜRICH, LONDEN, OFFSHORE

Geniet van onze eersteklas SPA-services

Bij THE BALANCE hebben we bij elke faciliteit een luxe spa. Ze zijn niet alleen een plek waar je kunt ontspannen en verjongen, maar van binnen bieden we ook massages en acupunctuur aan. Adem diep in en ontdek een ruimte om te rusten en tot rust te komen.

Ontspan en Verjong

Het volledige scala aan behandelingen voor je welzijn

Acupunctuur

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese geneeswijze. Het werkt door de beoefenaar die ultrafijne naalden inbrengt in specifieke acupunctuurpunten, waardoor de vrije stroom van chi (energie) wordt hersteld om het evenwicht en de harmonie te herstellen.

Verschillende massagetechnieken

Massage kan ontspannend en verjongend zijn, en therapeutisch gebruikt, kan het de algehele gezondheid en het welzijn van een persoon verbeteren. Door aanraking en spier manipulatietechnieken is massagetherapie een effectieve manier om stress, pijn en spanning te verlichten.

Persoonlijke training

Persoonlijke training kan helpen om de balans van het lichaam te herstellen, het gevoel van eigenwaarde te vergroten en positieve verandering aan te moedigen. Wij geloven dat werken aan het fysieke lichaam ook zorgt voor een stabiele mindset. Met onze gespecialiseerde trainers leer je hoe je je doelen - fysiek, mentaal en emotioneel - opnieuw kunt evalueren, verbeteren en bereiken.

Reflexologie

Reflexologie werkt door druk uit te oefenen op en te masseren op specifieke punten in de handen, voeten en oren. Het is gebaseerd op de theorie dat deze punten overeenkomen met verschillende delen van het lichaam. In die zin is het volledig onopvallend en heeft het toegang tot probleemgebieden zonder direct contact met hen.

Yoga

De combinatie van beweging en ademhaling kan helpen om de lichamelijkheid van het lichaam in balans te brengen, de geest te kalmeren en stress te verlichten. Yoga gebruikt adem om verbinding te maken met het huidige moment. Dit cultiveert ruimte tussen de realiteit en onze reactie, waardoor we kunnen kiezen hoe we met obstakels omgaan en eventuele problemen oplossen.

JOUW GROTE ONTSNAPPING

Wij zijn van mening dat om de volledige ervaring van een ontspannen vakantie te ervaren, het essentieel is om jezelf volledig stressvrij te maken en een ander niveau van ontspanning te voelen.